Djurfoto

Jag är specialiserad djurfotograf, och tar bilder av både sällskapsdjur och lantbrukets djur. Jag älskar att få fånga och förmedla unika ögonblick med djur – gärna också barn och djur tillsammans. Det är bland de vackraste motiv jag vet.

Foton måste kännas äkta, och det är viktigt att djuren känner sig trygga. Det är nödvändigt att kunna läsa av dem för att skapa tillit och förtroende. Jag vill få en naturlig kontakt med dem, för att kunna förmedla närvaron genom kameralinsen.

Fotograferandet måste ske utan stress, varken för människor eller djur. Situationen ska kännas lugn och bekväm för alla. Då kommer det naturliga fram – och ovärderliga ögonblick kan fångas i ett foto.

Referenser

Jag har varit i flera omgångar hos Therese Eriksson på Farmphoto och tagit kort på mig och min sambo och även tagit med mina hundar för porträttfotografering.
Jag vill varmt rekommendera Farmphoto. Det var ett trevligt bemötande, bra miljö. Therese har verkligen förmågan och kreativiteten att hitta bra miljöer och fånga varenda detalj och ögonblick i bilden. Vi är jättenöjda med bilderna och imponerade av att två hundar varav en valp kan fastna så bra på bild.

Familjen Thelander

Therese Eriksson på Farmphoto är en fantastisk djurfotograf. Fotat mina hundar flera gånger.
Är så imponerad hur hon lyckas få så fina bilder på 4 glada labradorer på samma bild tagna ute i naturen. Fantastiskt duktig fotograf.

Inger Aamodt