Bröllop

Bröllop

Föreviga hela eller delar av bröllopet

Vid bröllopsfotografering kan ni välja att föreviga hela eller delar av bröllopet, såsom Förberedelser, First look, Bröllopsporträtt, Vigsel, Fest och Detaljer. Ni kan välja de delar eller det paket som passar för just er.

I god tid före den stora dagen träffas vi på den eller de platser där ni vill ta bilder. Vi går igenom vad ni önskar, och hur vi ska lägga upp fotograferingen.

Med mina bilder vill jag förmedla närvaro och beröra. Jag vill att betraktaren ska ha en känsla av att vara där – i situationen och känslan och uppleva ögonblickets magi.

I paketen ingår leverans av minst 30 digitala bilder i snitt per timme från fotograferingen. De digitala bilderna som ingår i paketen levereras i höghupplöst format med fri användningsrätt.
Paket:

Brons
2 timmars sammanhängande fotografering. Minst 60 digitala bilder levereras från fotograferingen.

Silver
3 timmars sammanhängande fotografering. Minst 90 digitala bilder levereras från fotograferingen.

Guld
Halvdag
6 timmars sammanhängande fotografering. Minst 180 digitala bilder levereras från fotograferingen.

Platina
Heldag
12-14 timmars sammanhängande fotografering. Minst 500 digitala bilder levereras från fotograferingen.

 

Referenser

Jag har varit i flera omgångar hos Therese Eriksson på farmphoto och tagit parkort på mig och min sambo och även tagit med mina hundar för porträtt fotografering.

Jag vill varmt rekommendera Farmphoto. Det var ett trevligt bemötande, bra miljö. Både i studion och ute i naturen. Therese har verkligen förmågan och kreativiteten att hitta på bra miljöer och fånga varenda detalj och ögonblick i bilden.

Vi är jättenöjda med bilderna och imponerade att två hundar varav en valp kan fastna så bra på bild.

Sandra Thelander